Klik hier voor de workshop op vrijdag 21 juni 'Waarom doe ik wat ik doe?!'

Logo Coachpraktijk Fresh
Bernadette van Dongen is coach voor jongvolwassen in Tilburg en heeft haar praktijk in de spoorzone.
fresh-icon-green-512x512
Zes zinderende boeken voor een fijn en helder brein!

Date

Een scherp brein is een brede lach. Voel jezelf goed met heldere gedachten.

Zes zinderende boeken die je kunnen helpen om meer inzicht en kennis te krijgen over jouw brein. En wat we kunnen doen om geestelijk en lichamelijk zo goed mogelijk in balans te blijven.

Leven met de wind mee van Jelle Hermus:

Dit boek raad ik eigenlijk al mijn klanten aan. Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd. Dit boek gaat over de stroom aan gedachten die wij constant ervaren. Meditatie en de kracht van innerlijke rust. Het is een erg leuk, praktisch en makkelijk leesbaar boek. Hij laat je zien hoe je je leven kan leven met minder drama.

Overprikkeld brein van Charlotte Labee:

Hoe houd je je brein gezond en gelukkig in deze drukke en snel veranderende wereld? In dit boek deelt Charlotte waardevolle inzichten over de werking van je brein. Ook neemt ze je mee in een tien weken plan hoe je aan de slag kan gaan met voeding, beweging, ontspanning zodat je meer rust gaat ervaren.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim:

Een erg mooi boek met waardevolle gedichten, die je op je nachtkastje legt, en er zo af en toe bij pakt. Een Koreaanse boeddhistische monnik verteld je over liefde, vriendschap en spiritualiteit. Hoe ga je om met negatieve emoties? Hij laat je de voordelen zien van een ontspannen brein.

“Time for A book”

Fokking druk van Thijs Launspach:

Is druk het nieuwe normaal? Thijs legt je op een duidelijke manier uit hoe je stress de baas kan zijn en je meer rust in je leven kan creëren. Hoe voorkom je een burn-out?!

Elementaire gewoontes van James Clear:

Een boek wat je op een hele praktische manier uitlegt hoe je breekt met slechte gewoontes en goede gewoontes creëert. Waardevol voor iedereen die dingen in zijn leven wil veranderen maar niet weet hoe. Kleine veranderingen, groot resultaat!

Denk als een monnik van Jay Shetty:

Hij legt je op een praktische manier uit waarom je niet je gedachten bent, waarom vriendelijkheid cruciaal is voor succes, hoe je negativiteit kunt overwinnen, hoe je overdenken kunt stoppen en nog veel meer…

Ik wens je veel leesplezier!

Artikel delen? Graag!

Meer
artikelen

Onzeker door het leven

Regelmatig schrijf ik op social media over onzekerheid. Of beter gezegd weinig vertrouwen hebben in onszelf of de omgeving. Een blog hierover mag niet ontbreken.

Benieuwd wat Fresh voor jou kan betekenen?