Logo Coachpraktijk Fresh
fresh-icon-green-512x512

Fresh voor b2b en scholen

Training en coaching voor bedrijven en op scholen

Meer aandacht voor mentale gezondheid?

De focus in de maatschappij ligt vooral op de buitenkant. Terwijl elke verandering van binnenuit komt. Waarom geven we ons brein dan niet wat meer aandacht en beweging? Onze mentale gezondheid is bepalend voor ons geluksgevoel, onze stemming en lichamelijke gezondheid.

Veel lichamelijke klachten zijn psychosomatisch. Als medewerkers en studenten zich veilig voelen en durven te praten over hun welzijn, kan er op dit vlak veel winst behaald worden:

Kortom, een gezond, florerend bedrijf heeft mentaal gezonde medewerkers. Tijdens de training en coaching geef ik medewerkers en studenten handvatten en tools op het gebied van mentale gezondheid. En ik help ze om hun persoonlijke ontwikkelingsdoelen te behalen. Zodat ze vitaler, gelukkiger en productiever worden.

‘Een belangrijk deel van deze gewenste ontwikkeling zit in gedrag en mindset. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Een frisse blik en een ander perspectief geven ruimte, nieuwe inzichten en aha-momenten.’

Een scherp brein is een brede lach. Voel jezelf goed met heldere gedachten.

Focus op young adults

Als coach van Fresh richt ik me vooral op jongvolwassenen ‘young adults’, in de leeftijd van ongeveer 18 tot met 35 jaar. Deze groep maakt grote veranderingen door: afronden studie, het vinden van een partner, samenwonen en het krijgen van kinderen. Al deze veranderingen kunnen spanning en onzekerheid geven. Zeker in de prestatiegerichte wereld van nu.

‘Issues waarmee young adults regelmatig worstelen: (keuze)stress, werkdruk, sociale druk, balans tussen werk en privé, onrust, niet weten wat ze willen, zoektocht naar zichzelf, talenten en geluk’.

Een scherp brein is een brede lach. Voel jezelf goed met heldere gedachten.

Hoe coach ik?

Een training of zakelijk coachtraject bij Fresh is altijd op maat en talent- en oplossingsgericht. Ik werk vanuit gevoel, voel mensen goed aan, en positiviteit. Mijn focus ligt op talenten, kwaliteiten en wat er wél kan. Er zijn altijd stappen die al gezet kunnen worden. Mijn aanpak is een mooie mix van professionaliteit, gevoel, luchtigheid en humor. Mijn vrolijke en relaxte energie zet ik graag in tijdens de coaching. Want werken aan jezelf mag ook gewoon leuk zijn! 

Wat brengt een coachtraject door Fresh?

Als je mentaal fit en gezond bent, dan ben je tevreden en happy. Dan laat je je niet zomaar gek maken als je met stress en tegenslagen te maken krijgt. Omdat je weet of geleerd hebt dat je daar zelf iets aan kunt doen. Het mooie is dat ons brein – dat misschien te vaak piekert of negatief denkt – te trainen en te herprogrammeren is. Ik kan jouw medewerkers of studenten hierbij helpen! 

Benieuwd wat Fresh voor jouw bedrijf of school kan betekenen?

Ik vertel graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.