Logo Coachpraktijk Fresh
Bernadette van Dongen is coach voor jongvolwassen in Tilburg en heeft haar praktijk in de spoorzone.
fresh-icon-green-512x512

Reviews

Hoe ervaren mensen FRESH?

Tamara / 34 jaar

Sabine / 23 jaar

"De gesprekken die ik heb gehad met Bernadette waren erg open. Ik kreeg het gevoel dat ik alles kon zeggen en dat niks gek was, zelfs als ik even niet wist wat ik moest zeggen. Er hing een fijne en ontspannen sfeer en Bernadette kijkt echt samen met jou hoe zij jou persoonlijk het beste kan helpen. Ik ben gestructureerder gaan nadenken en weet beter hoe ik mezelf gerust kan stellen in bepaalde situaties. Een aanrader!"

Erik Kuil / Eigenaar Kuilcoaching.nl

"Ik heb Bernadette leren kennen als een gewetensvolle coach. Zij kan zeer goed luisteren en werkt op een rustige manier toe naar oplossingen die door haar klanten worden gewenst maar die zij nog niet goed kunnen verwoorden. Zo worden jongeren van onbewust bekwaam, bewust bekwaam. Ik kan Bernadette absoluut aanraden!"

Dylan / 27 jaar

Eva / 21 jaar

Dankzij de hulp van Bernadette heb ik weer meer overzicht, rust en ritme gekregen in mijn dagelijks leven. De sessies samen met Bernadette voelde erg vertrouwd en zorgde ervoor dat ik altijd met een positief gevoel weer naar buiten stapte. Hierdoor keek ik er juist naar uit om weer een volgende sessie in te plannen.

Er is altijd de ruimte geweest om alles te kunnen delen en ik voelde me ook echt gehoord hierin. Samen lukte het om dingen in een ander perspectief te zien en ik heb hierdoor veel geleerd over mijzelf.

Ik kan weer vol positieve energie verder met mijn studie en in mijn dagelijks leven. Ik zou Fresh aan iedereen aanbevelen!

Twanne / 36 jaar

"Bernadette heeft mij geleerd om van een afstand naar situaties te kijken. Door een andere kijk op diverse ‘’situaties’’ ben ik meer rust gaan ervaren. Tijdens het traject heerst er een ongedwongen sfeer met veel respect voor en naar elkaar. Er is ruimte om echt jezelf te zijn met alle bijbehorende emoties.

Bernadette is oprecht, eerlijk en puur. Dit maakt de gesprekken ongedwongen en ik voelde mij altijd gehoord en gezien, ze heeft geen mening over mij of mijn situatie. Bernadette dacht met me mee en was er echt voor mij. Ook vond ik het erg fijn dat we op verschillende locaties konden afspreken, dit maakt het traject nog passender voor mij. We hebben kunnen lachen, gieren en brullen. Bedankt voor alles!"

Floor / 19 jaar

In april heb ik mijn eerste sessie gehad bij Bernadette van Fresh. Ik voelde me in die tijd vaak gestrest. Ik wilde met iemand praten van buiten af, in de hoop dat dit mij tot nieuwe inzichten kon brengen. Dit is zeker gebeurd, want ik heb goede tips en oefeningen ontvangen om mijn stress en overdenken te verminderen.

Nu het traject ten einde is gekomen merk ik dat ik de dingen die ik heb mogen ervaren en leren toegepast heb in mijn dagelijkse routine. Het leven is geen stijgende lijn, maar ik voel me wel meer in balans. Ik weet nu wat ik moet doen wanneer ik stress ervaar en hoe ik elke dag positiever kan ervaren.

Bernadette heeft mij geholpen door goed naar mij te luisteren, maar ook een spiegel voor te houden. Ik wist namelijk vaak niet puntje bij paaltje waarom ik niet lekker in mijn vel zat. Door de juiste vragen terug te stellen was ik genoodzaakt hier dieper over na te denken en eerlijk te zijn naar mezelf.

Ik ben erg blij dat ik het Fresh Traject afgerond heb!’’

Tamara

Bernadette heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter begrijp. Hierdoor heb ik meer zelfliefde gekregen en meer duidelijkheid wat voor mij belangrijk is in het leven. Haar vragen zijn altijd raak geweest en zijn nu lessen geworden die ik de rest van mijn leven mee zal nemen.

Bedankt Bernadette, voor het helpen om mezelf weer te vinden en de kracht van binnenuit te voelen.

Floor / 19 jaar

Ik ben aan het FRESH traject begonnen omdat ik erg worstelde met belemmerende gedachten en onzekerheid. Door de hulp van Bernadette ben ik gaan leren veel realistischer naar die gedachten te gaan kijken en vaker het goede, optimistische in dingen te zien. Door Bernadette is het glas weer halfvol in plaats van half leeg.

Ik heb Bernadette ervaren als een hele fijne coach die ontzettend goed naar je luistert en echt kijkt wat jij persoonlijk nodig hebt van haar. Ik was van tevoren best nerveus om “hulp” te zoeken maar uiteindelijk heb ik dit helemaal niet zo zwaar ervaren. Ik had echt het idee dat ik aan mezelf aan het werken was maar op een luchtige manier.

Neeltje van Kessel / Elektrolas Lastechniek BV

Jaarlijks organiseert Elektrolas voor haar medewerkers een Gezonde week. Een week waarin de gezondheid van de medewerkers centraal staat. Die week worden er allerlei activiteiten georganiseerd om de medewerkers zicht bewust te maken van de zowel de fysieke als mentale gezondheid. Naast lekkere en gezonde voeding, BHV-training voor alle medewerkers, sportactiviteiten heeft Bernadette dit jaar ons mentale bewustzijn op het gebeid van balans en stress verzorgd.

Een hele leuke, interessante en inspirerende workshop waarbij iedereen actief bezig is geweest met het brein, de keuzes die we maken en hoe we ons goed kunnen (blijven) voelen. Dankjewel Bernadette voor jouw bijdrage!

Bart / 37 jaar

Bernadette is een goede betrokken coach! Iemand die je geen antwoorden geeft maar de tools om jezelf weer op te trekken uit jouw karrenspoor. Inzichten geeft vanuit een anderen invalshoek en je met haar gedrevenheid en betrokkenheid zal inspireren en persoonlijk zal laten groeien!

Echt een aanrader!

Etienne / 32 jaar

"Ik kwam bij Bernadette, omdat ik veel onzekerheid ervaarde. Ben ik nog wel blij met mijn werk? Wil ik wel een woning kopen en kinderen krijgen, zou ik wel een goede vader kunnen zijn? Zeker op een moment dat er veel grote beslissingen voor je liggen in je leven. Bernadette heeft me in korte tijd laten inzien dat dit puur gedachtes zijn die ik mijzelf opleg en hoe ik hiermee om kan gaan.

Bernadette vraagt erg goed door en weet de essentie naar boven te halen. Op een prettige manier trouwens. Ook met veel positiviteit en we hebben daardoor veel kunnen lachen! Ik heb ingezien dat ik al te lang in een comfortzone zat en daar te snel uitsprong. Met de hulp van Bernadette herken ik patronen van mijzelf en kan ik ze omzetten naar mijn voordeel. Er is zeker nog een weg te bewandelen, maar ik zit door dit traject weer in de mijzelf ontwikkelen modus, bedankt daarvoor!

Lotte / 31 jaar

Ik kan sinds het traject bij Bernadette veel betere keuzes maken zonder altijd het gevoel te hebben ergens te kort te schieten in zowel werk, gezin, sociaal leven. Ze heeft me geleerd realistisch naar me gedachten te kunnen kijken. Dit heeft heel veel rust in me lijf.

Ik ben zonder idee of verwachting in het traject gestapt en heb het heel positief ervaren. Bernadette is een heel prettig persoon voelde me dan ook meteen op me gemak.

Ik dacht altijd ik heb geen hulp nodig en vont het dan meteen zo’n beetje beladen ding.. Maar ik heb het totaal niet beladen ervaren, denk dat voor iedereen het erg prettig kan zijn om af en toe wat extra handvaten en hulp te krijgen. En dan ben je hier zeker op het goede adres.

Renske / 29 jaar

"Ik was bang om de eerste stap te zetten, maar eenmaal binnen stelt Bernadette je heel erg op je gemak.

De gesprekken heb ik als fijn en open ervaren, waardoor ik alles kon zeggen. Niets was te gek. Er heerste een ontspannen sfeer en ik voelde me altijd gehoord. Na de sessies ging ik altijd met een positief gevoel naar huis.

Met de juiste opdrachten en extra handvaten heeft ze me geleerd om anders naar dingen te kijken. Een echte aanrader!"

Benieuwd naar fresh coaching?

Lees meer over mijn werkwijze en de inhoud van het FRESH Traject