Logo Coachpraktijk Fresh
Bernadette van Dongen is coach voor jongvolwassen in Tilburg en heeft haar praktijk in de spoorzone.
fresh-icon-green-512x512

Reviews

Hoe ervaren mensen FRESH?

Tamara / 34 jaar

Sabine / 23 jaar

"De gesprekken die ik heb gehad met Bernadette waren erg open. Ik kreeg het gevoel dat ik alles kon zeggen en dat niks gek was, zelfs als ik even niet wist wat ik moest zeggen. Er hing een fijne en ontspannen sfeer en Bernadette kijkt echt samen met jou hoe zij jou persoonlijk het beste kan helpen. Ik ben gestructureerder gaan nadenken en weet beter hoe ik mezelf gerust kan stellen in bepaalde situaties. Een aanrader!"

Erik Kuil / Eigenaar Kuilcoaching.nl

"Ik heb Bernadette leren kennen als een gewetensvolle coach. Zij kan zeer goed luisteren en werkt op een rustige manier toe naar oplossingen die door haar klanten worden gewenst maar die zij nog niet goed kunnen verwoorden. Zo worden jongeren van onbewust bekwaam, bewust bekwaam. Ik kan Bernadette absoluut aanraden!"

Dylan / 27 jaar

Eva / 21 jaar

Dankzij de hulp van Bernadette heb ik weer meer overzicht, rust en ritme gekregen in mijn dagelijks leven. De sessies samen met Bernadette voelde erg vertrouwd en zorgde ervoor dat ik altijd met een positief gevoel weer naar buiten stapte. Hierdoor keek ik er juist naar uit om weer een volgende sessie in te plannen.

Er is altijd de ruimte geweest om alles te kunnen delen en ik voelde me ook echt gehoord hierin. Samen lukte het om dingen in een ander perspectief te zien en ik heb hierdoor veel geleerd over mijzelf.

Ik kan weer vol positieve energie verder met mijn studie en in mijn dagelijks leven. Ik zou Fresh aan iedereen aanbevelen!

Twanne / 36 jaar

"Bernadette heeft mij geleerd om van een afstand naar situaties te kijken. Door een andere kijk op diverse ‘’situaties’’ ben ik meer rust gaan ervaren. Tijdens het traject heerst er een ongedwongen sfeer met veel respect voor en naar elkaar. Er is ruimte om echt jezelf te zijn met alle bijbehorende emoties.

Bernadette is oprecht, eerlijk en puur. Dit maakt de gesprekken ongedwongen en ik voelde mij altijd gehoord en gezien, ze heeft geen mening over mij of mijn situatie. Bernadette dacht met me mee en was er echt voor mij. Ook vond ik het erg fijn dat we op verschillende locaties konden afspreken, dit maakt het traject nog passender voor mij. We hebben kunnen lachen, gieren en brullen. Bedankt voor alles!"

Floor / 19 jaar

In april heb ik mijn eerste sessie gehad bij Bernadette van Fresh. Ik voelde me in die tijd vaak gestrest. Ik wilde met iemand praten van buiten af, in de hoop dat dit mij tot nieuwe inzichten kon brengen. Dit is zeker gebeurd, want ik heb goede tips en oefeningen ontvangen om mijn stress en overdenken te verminderen.

Nu het traject ten einde is gekomen merk ik dat ik de dingen die ik heb mogen ervaren en leren toegepast heb in mijn dagelijkse routine. Het leven is geen stijgende lijn, maar ik voel me wel meer in balans. Ik weet nu wat ik moet doen wanneer ik stress ervaar en hoe ik elke dag positiever kan ervaren.

Bernadette heeft mij geholpen door goed naar mij te luisteren, maar ook een spiegel voor te houden. Ik wist namelijk vaak niet puntje bij paaltje waarom ik niet lekker in mijn vel zat. Door de juiste vragen terug te stellen was ik genoodzaakt hier dieper over na te denken en eerlijk te zijn naar mezelf.

Ik ben erg blij dat ik het Fresh Traject afgerond heb!’’

Tamara

Bernadette heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter begrijp. Hierdoor heb ik meer zelfliefde gekregen en meer duidelijkheid wat voor mij belangrijk is in het leven. Haar vragen zijn altijd raak geweest en zijn nu lessen geworden die ik de rest van mijn leven mee zal nemen.

Bedankt Bernadette, voor het helpen om mezelf weer te vinden en de kracht van binnenuit te voelen.

Benieuwd naar fresh coaching?

Lees meer over mijn werkwijze en de inhoud van het FRESH Traject