Klik hier voor de workshop op vrijdag 21 juni 'Waarom doe ik wat ik doe?!'

Logo Coachpraktijk Fresh
fresh-icon-green-512x512

Over mij

Bernadette van Dongen

Hey! Tof dat je mijn website bezoekt! Ik ben Bernadette van Dongen, jouw Fresh coach. Mijn praktijk is in Tilburg, in Gebouw 88 op de bruisende Spoorzone. Een heerlijke plek om te werken en verbinden.

Ik ben een echte levensgenieter, hou van gezelligheid en leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik sport graag en geniet van de natuur. Daarnaast lees ik veel over ons brein, onze mindset, coaching en de specifieke behoeften van jongvolwassenen. Mijn kennis en ervaring hou ik actueel met cursussen. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en tools. Tijdens coachsessies laat ik mijn professionaliteit en vrolijke, relaxte energie samenkomen. Zodat jij – iedereen eigenlijk – je op je gemak voelt bij mij. Ik ben open, puur (alles mag er zijn), warm en hou van humor en luchtigheid.

Coachpraktijk Fresh uit Tilburg met Bernadette van Dongen

‘Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen,
wat hen drijft en beweegt.’

Mijn eigen zoektocht 

Zelf heb ik ook geworsteld met vragen zoals, wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Ik ging van opleiding naar opleiding en heb in verschillende sectoren gewerkt. Ik heb altijd mijn hart gevolgd en gedaan wat op dat moment op mijn pad kwam en het beste voelde. Na het passeren van de dertig, ben ik bewust aan de slag gegaan met mijn brein. Vanaf toen ben ik keuzes van binnenuit gaan maken. De docentenopleiding Omgangskunde en de opleiding tot stresscoach waren mijn startpunt.

Young adults begeleiden

Vanuit een diep gevoel om jongvolwassenen te willen helpen, ging ik weer naar school. Ik heb eerst de opleiding Pedagogisch Didactische vaardigheden afgerond. Daarna de docentenopleiding Omgangskunde met de minor stress- en burn-out coach. De opleiding Omgangskunde richt zich minder op de prestaties, maar meer op persoonlijke ontwikkeling. Je bent je eigen instrument en haalt het beste uit jezelf en de student. Dat vond ik heel waardevol!

Fresh, de sportschool voor je brein

Tijdens mijn opleiding Omgangskunde kwam ik er helaas ook achter dat veel jongvolwassenen kampen met spanning, faalangst en zelfs depressieve gevoelens. Door onder andere social media, vriendenkring, school, prestatiedruk, keuzestress en FOMO. Dat ging me echt aan het hart. Daarom wil ik als coach vanuit mijn gevoel en positiviteit young adults helpen. Dat doe ik zo praktisch en oplossingsgericht mogelijk. Zodat je weer gaat shinen en genieten van het leven. Dat verdien je!

Coachpraktijk Fresh uit Tilburg met Bernadette van Dongen

‘Onze prestatiemaatschappij legt zoveel nadruk op succes.
Maar wat is nu eigenlijk succes? Voor mij is het je prettig voelen met je naasten.
Zijn wie je bent en doen waar je blij van wordt.’

Wat kun je van mij verwachten als Fresh coach?

Is het teveel? Ben je de balans kwijt?

Laat mij je helpen deze balans weer terug te vinden.