Klik hier voor de workshop op vrijdag 21 juni 'Waarom doe ik wat ik doe?!'

Logo Coachpraktijk Fresh
fresh-icon-green-512x512

Hoe werkt Fresh coaching?

Werkwijze, praktische zaken en traject inhoud

Mijn werkwijze

In een FRESH COACHTRAJECT kun je vrijuit, in alle vertrouwen praten over wat jou bezighoudt. Bijvoorbeeld overtuigingen, (pieker)gedachtes, ambities, angsten en wat je graag zou willen veranderen in je leven. Dat is niet alleen inspirerend en waardevol voor de rest van je leven, maar ook gewoon fun! Hieronder vindt je meer informatie over het coachtraject bij Fresh. 

Een veilige setting waarin alles er mag zijn zonder oordeel

Het allerbelangrijkste vind ik een veilige en open setting, waarin vertrouwen en respect zijn. Een plek waar jij je thuis en op je gemak voelt en alles er durft te laten zijn. Dat is dé basis voor een coachtraject bij Fresh. Ik luister zonder oordeel naar jou en vind niks gek of raar. Ik heb juist veel bewondering voor jouw stap naar een fijner en makkelijker leven. Daar is vaak toch wel wat moed voor nodig. 

We houden het luchtig en met humor

Ik hou van gezelligheid, humor en luchtigheid. Mijn vrolijke en relaxte energie zet ik graag in tijdens de coachsessies. Omdat humor – ook al is het nog zo beladen – alles makkelijker en lichter maakt. Dus geen ‘stijve’ praatsessies bij mij, maar luchtige, professionele coaching.

Ik werk positief en oplossingsgericht

Ik geloof niet in één methode. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Ik werk aan de hand van onder andere positieve psychologie, oplossingsgerichte benaderingen en cognitieve gedragstherapie. Daarbij zet ik verschillende tools in, die bij jou passen. Bijvoorbeeld brainstormen, tekenen, werken met beeldmateriaal, een verslag schrijven, (actieve) speltechnieken en wandelcoaching. En ik geef je inspirerende opdrachten voor thuis mee!

We werken vanuit passie en eigen kracht

Alle antwoorden zitten in jezelf, zeggen ze wel eens. Alleen soms ben je zo gestrest, angstig, onzeker of vermoeid. Waardoor je het even niet meer weet of aan alles twijfelt. Ik help jou om jezelf terug te vinden, zodat je je passie weer ontdekt en in je kracht komt.

Een scherp brein is een brede lach. Voel jezelf goed met heldere gedachten.

praktische zaken rondom het fresh traject

Tijdens de coachsessies luister ik oprecht naar jou en stel ik gerichte vragen. Ik help jou om je gedachten te erkennen, ordenen en verhelderen. Zodat we inzichtelijk krijgen waar jouw stress, vermoeidheid, somberheid of ontevredenheid vandaan komt. En wat voor jou de meest lastige zaken zijn. Samen werken we vervolgens naar een oplossing toe.

Het Fresh traject bestaat in principe uit zeven sessies van 1,5 uur per keer. Ik geloof erin dat er ongeveer zeven sessies nodig zijn voor een gewenst en blijvend resultaat. Meer of minder sessies kan natuurlijk ook. Alles is bespreekbaar, net zoals de invulling en locatie van de coaching. Vind je een een-op-eengesprek aan tafel prettig of ga je liever wandelen? Of een combinatie hiervan? Het is aan jou. 

'Elk Fresh Traject is op maat en iedere sessie is weer anders. Spreek je graag af in mijn praktijk in Tilburg, op school, in de natuur of ergens anders? Elke locatie is mogelijk.'

Balans in het leven met coaching in Tilburg

Inhoud fresh traject en kosten

We starten met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om te voelen of we een klik hebben en ik de juiste coach voor jou ben. En we bespreken wat je graag wilt bereiken. Voel je een ‘yes’, dan gaan we aan de slag met elkaar!

We stellen een coachovereenkomst op, zodat je zeker weet dat er vertrouwelijk met jouw gegevens wordt omgegaan.

Tijdens de eerste coachsessie brengen we jouw situatie en hulpvraag in kaart. Hoe ziet je leven eruit? Waar wil je aan werken? Waar komt je probleem vandaan? Wat is je grootste belemmering? Wat wil en kan je nu direct veranderen? En waar wil je naartoe?

We plannen de vervolgsessies en gaan met jouw hulpvraag aan de slag. Tussen de coachsessies door is er ruimte voor het stellen van vragen. Er zijn vaste momenten waarop je contact met mij op kunt nemen. Voor vragen of support.

We sluiten gezamenlijk het coachtraject en blikken terug op de coachsessies. Is jouw hulpvraag beantwoord en kijk je weer happy naar de toekomst? 

Coaching bij Fresh bestaat uit het volgen van een traject. Voor een compleet Fresh traject van zeven sessies betaal je €995 incl. btw.

Heb je behoefte aan een losse sessie? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Ben je werkzaam in een bedrijf en wil je graag gecoacht worden? Informeer dan bij je HR manager of werkgever. Trajecten worden vaak vergoed door de werkgever.

GAan we samen aan de slag?