Logo Coachpraktijk Fresh
Gesprek 1 op 1 met coach in Tilburg over levensvragen die stress en burnout klachten geven.
fresh-icon-green-512x512

Coaching Young adults

Jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar

Leeftijdsfase van grote veranderingen

In de leeftijdsfase van de jongvolwassenen – de millennials – gebeurt er veel.
Je maakt grote veranderingen door. In deze fase rond je je studie af, je vindt een partner, krijgt een baan, gaat samenwonen en krijgt kinderen. 

Als jongvolwassene kom je voor belangrijke beslissingen te staan. Deze kunnen spanning en onzekerheid geven. Zeker in de prestatiegerichte wereld van nu. We hebben te dealen met de ratrace van alle dag, hoge verwachtingen, werkdruk en ‘perfecte plaatjes’ op social media.

Zoeken naar balans

Alles bij elkaar – je werk, gezin en vrienden – kan het wel eens te veel worden. Waardoor je uit balans raakt. Het lukt dan niet meer om alle ballen in de lucht te houden. Of je merkt dat je baan te veel energie gaat kosten, omdat je niet (meer) op de juiste plek zit. 

Als jongvolwassenen coach kan ik jou helpen om deze balans weer terug te vinden. Dat doe ik vanuit jouw passie en kracht. Zodat je weer maximaal kunt genieten van het leven en doen waar je happy van wordt.

‘Wie ben jij? Waar sta je voor? Wat beweegt jou? Waar krijg je energie van? Waar word je gelukkig van? Wat wil je leren? Waar wil je naartoe? En last but not least; wat voor moois heb je de wereld te bieden?’

Een scherp brein is een brede lach. Voel jezelf goed met heldere gedachten.

Mijn werkwijze

In een FRESH COACHTRAJECT kun je vrijuit, in alle vertrouwen praten over wat jou bezighoudt. Bijvoorbeeld overtuigingen, (pieker)gedachtes, ambities, angsten en wat je graag zou willen veranderen in je leven. Dat is niet alleen inspirerend en waardevol voor de rest van je leven, maar ook gewoon fun! Hieronder vindt je meer informatie over het coachtraject bij Fresh. Klik op het onderdeel om er meer over te lezen: 

Het allerbelangrijkste vind ik een veilige en open setting, waarin vertrouwen en respect zijn. Een plek waar jij je thuis en op je gemak voelt en alles er durft te laten zijn. Dat is dé basis voor een coachtraject bij Fresh. Ik luister zonder oordeel naar jou en vind niks gek of raar. Ik heb juist veel bewondering voor jouw stap naar een fijner en makkelijker leven. Daar is vaak toch wel wat moed voor nodig. 

Ik hou van gezelligheid, humor en luchtigheid. Mijn vrolijke en relaxte energie zet ik graag in tijdens de coachsessies. Omdat humor – ook al is het nog zo beladen – alles makkelijker en lichter maakt. Dus geen ‘stijve’ praatsessies bij mij, maar luchtige, professionele coaching.

Ik geloof niet in één methode. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Ik werk aan de hand van onder andere positieve psychologie, oplossingsgerichte benaderingen en cognitieve gedragstherapie. Daarbij zet ik verschillende tools in, die bij jou passen. Bijvoorbeeld brainstormen, tekenen, werken met beeldmateriaal, een verslag schrijven, (actieve) speltechnieken en wandelcoaching. En ik geef je inspirerende opdrachten voor thuis mee!

Alle antwoorden zitten in jezelf, zeggen ze wel eens. Alleen soms ben je zo gestrest, angstig, onzeker of vermoeid. Waardoor je het even niet meer weet of aan alles twijfelt. Ik help jou om jezelf terug te vinden, zodat je je passie weer ontdekt en in je kracht komt.

praktische zaken rondom het fresh traject

Tijdens de coachsessies luister ik oprecht naar jou en stel ik gerichte vragen. Ik help jou om je gedachten te erkennen, ordenen en verhelderen. Zodat we inzichtelijk krijgen waar jouw stress, vermoeidheid, somberheid of ontevredenheid vandaan komt. En wat voor jou de meest lastige zaken zijn. Samen werken we vervolgens naar een oplossing toe.

 

Het Fresh traject bestaat in principe uit zeven sessies van 1,5 uur per keer. Ik geloof erin dat er ongeveer zeven sessies nodig zijn voor een gewenst en blijvend resultaat. Meer of minder sessies kan natuurlijk ook. Alles is bespreekbaar, net zoals de invulling en locatie van de coaching. Vind je een een-op-eengesprek aan tafel prettig of ga je liever wandelen? Of een combinatie hiervan? Het is aan jou. 

'Elk Fresh Traject is op maat en iedere sessie is weer anders. Spreek je graag af in mijn praktijk in Tilburg, op school, in de natuur of ergens anders? Elke locatie is mogelijk.'

Balans in het leven met coaching in Tilburg

Inhoud fresh traject en kosten

We starten met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om te voelen of we een klik hebben en ik de juiste coach voor jou ben. En we bespreken wat je graag wilt bereiken. Voel je een ‘yes’, dan gaan we aan de slag met elkaar!

We stellen een coachovereenkomst op, zodat je zeker weet dat er vertrouwelijk met jouw gegevens wordt omgegaan.

Tijdens de eerste coachsessie brengen we jouw situatie en hulpvraag in kaart. Hoe ziet je leven eruit? Waar wil je aan werken? Waar komt je probleem vandaan? Wat is je grootste belemmering? Wat wil en kan je nu direct veranderen? En waar wil je naartoe?

We plannen de vervolgsessies en gaan met jouw hulpvraag aan de slag. Tussen de coachsessies door is er ruimte voor het stellen van vragen. Er zijn vaste momenten waarop je contact met mij op kunt nemen. Voor vragen of support.

We sluiten gezamenlijk het coachtraject en blikken terug op de coachsessies. Is jouw hulpvraag beantwoord en kijk je weer happy naar de toekomst? 

De kosten per sessie zijn € 90,-. Voor een compleet Fresh traject van zeven sessies betaal je €525.

Ben je werkzaam in een bedrijf en wil je graag gecoacht worden? Informeer dan bij je HR manager of werkgever. Trajecten worden vaak vergoed door de werkgever.

GAan we samen aan de slag?