Klik hier voor de workshop op vrijdag 21 juni 'Waarom doe ik wat ik doe?!'

Logo Coachpraktijk Fresh
Bernadette van Dongen is coach voor jongvolwassen in Tilburg en heeft haar praktijk in de spoorzone.
fresh-icon-green-512x512

Fresh Traject

Oprecht luisteren en gerichte vragen

Tijdens de coachsessies luister ik oprecht naar jou en stel ik gerichte vragen. Ik help jou om je gedachten te erkennen, ordenen en verhelderen. Zodat we inzichtelijk krijgen waar jouw stress, vermoeidheid, somberheid of ontevredenheid vandaan komt. En wat voor jou de meest lastige zaken zijn. Samen werken we vervolgens naar een oplossing toe.

‘Elk Fresh traject is op maat en iedere sessie is weer anders.’

Het Fresh traject: let’s go!

Het Fresh traject bestaat in principe uit zeven sessies van 1,5 uur per keer. Ik geloof erin dat er ongeveer zeven sessies nodig zijn voor een gewenst en blijvend resultaat. Meer of minder sessies kan natuurlijk ook. Alles is bespreekbaar, net zoals de invulling en locatie van de coaching. Vind je een een-op-eengesprek aan tafel prettig of ga je liever wandelen? Of een combinatie hiervan? Het is aan jou. 

Een gezonde geest is een gelukkig mens.

‘Spreek je graag af in mijn praktijk in Tilburg, op school, in de natuur of ergens anders? Elke locatie is mogelijk’.

Praktische info

Niks was te gek
Niks was te gek
Lees verder
"De gesprekken die ik heb gehad met Bernadette waren erg open. Ik kreeg het gevoel dat ik alles kon zeggen en dat niks gek was, zelfs als ik even niet wist wat ik moest zeggen. Er hing een fijne en ontspannen sfeer en Bernadette kijkt echt samen met jou hoe zij jou persoonlijk het beste kan helpen. Ik ben gestructureerder gaan nadenken en weet beter hoe ik mezelf gerust kan stellen in bepaalde situaties. Een aanrader!"

Sabine / 23 jaar
Werkt naar gewenste oplossing
Werkt naar gewenste oplossing
Lees verder
"Ik heb Bernadette leren kennen als een gewetensvolle coach. Zij kan zeer goed luisteren en werkt op een rustige manier toe naar oplossingen die door haar klanten worden gewenst maar die zij nog niet goed kunnen verwoorden. Zo worden jongeren van onbewust bekwaam, bewust bekwaam. Ik kan Bernadette absoluut aanraden!"

Erik Kuil Eigenaar Kuilcoaching.nl